Hej,
Jeg har kørt v2.5.7 beta i det seneste år uden problemer. Ved årsskiftet opgraderede jeg MCEBuddy til version 2.5.8.
For film skal MCEBuddy omdøbe dem og derefter flytte dem til en mappe og slette originalen. Efter opgraderingen har jeg optaget to film, som bliver omdøbt og flyttet til den nye mappe. Dog bliver den oprindelige optagelse ikke slettet, som det tidligere var tilfældet.
Optaget TV håndteres på samme måde og fungerer fint.
Jeg har vedlagt loggen for de to film. Kan du give et bud på, hvordan jeg retter det?
Jeg kan ikke se overvågningslokationsindstillingerne i disse logs (det står i MCEBuddy.log), men tjek din overvågningslokation for at se, om du har aktiveret muligheden for at slette den oprindelige fil.