Siden omkring 19. september flytter MCE Buddy ikke længere den oprindelige fil til arkivmappen. Jeg har tjekket indstillingerne: “arkivér originalfil” er stadig markeret, og den korrekte mappe er angivet under “arkivmappe”. Jeg kan ikke se noget i logfilen, der indikerer, at den har forsøgt at flytte den oprindelige fil, eller at der er opstået en fejl. Er der blevet ændret noget ved denne funktion?

