Bestanden herconverteren

Dank je wel!!
Nu volgt een domme vraag…
Hoe weet MCE dat het een bestand dat het al heeft verwerkt, niet opnieuw moet verwerken als het zich in dezelfde map bevindt?

Het houdt een geschiedenisbestand bij, dus het is gebaseerd op pad en bestandsnaam.
Binnen Monitorlocatie \ Expertinstellingen. Zolang Opnieuw monitoren van opgenomen video’s uitgevinkt is, wordt het niet opnieuw verwerkt.

Is er een eenvoudige manier om de cache van MCE te wissen zodat hij een map opnieuw zal verwerken?
Ik wil opnieuw beginnen, maar ik wil dat MCE niet onthoudt wat hij al heeft gedaan.

Schakel de optie in die ik hierboven heb vastgelegd, of klik op ‘Geschiedenis weergeven’ vanaf het hoofdscherm en klik op de knop ‘Geschiedenis wissen’.

Dank je. Ik zou meer moeten lezen