Net geüpdatet naar 2.5.7. 2.5.6 verwijderd. Geen van mijn instellingen werden “opgeslagen”. Ik had gelezen dat ze automatisch worden opgeslagen. Wat mis ik?
Ook, MCE gestopt en de 3 gebruikersbestanden overgezet naar config, nu staat er dat de licentie is verlopen.
Bewerking: Laat maar! Dacht dat ik premium had, blijkbaar is mijn proefperiode afgelopen. Betaald, gedownload, opnieuw geïnstalleerd. Alles werkt weer!