Vidste du, at du kan “Deaktivere” konverteringsopgaver? Så hvis jeg forstår dine krav korrekt, skal du skifte mellem to opgaver.
Du kan oprette 2 konverteringsopgaver med forskellige profiler, højreklikke på den ene og “Deaktivere” den. Når du vil skifte, højreklikker du på den anden og “Deaktiverer” den.
